## **Preliminary Schedule**

# 2025 NCA/AFA Summer Conference on Argumentation Ronald Greene, Director

### Thursday, July 31

Conference Registration 1:00pm – 3:45pm

Welcome Remarks 4 to 4:30

Keynote Address 4:30-5:30

Dinner 6 to 7:30

Spotlight Panel 7:30-9:00

#### Friday, August 1

Breakfast, Golden Cliff Room, 7:30 AM – 8:30 AM

9:00-10:15 AM: Panels 1, 2, 3

10:15-10:45 AM: Coffee Break (30 min)

10:45 AM-12:00 PM: Panels 4, 5, 6

12:00-1:30 PM: Lunch (90 min)

1:30-2:45 PM: Panels 7, 8, 9

2:45-3:15 PM: Coffee Break (30 min)

3:15-4:30 PM: Panels 10, 11, 12

6:30-8:00 Dinner

Reception 8 to 10

### Saturday, August 2

Breakfast: Golden Cliff Room, 7:30 AM – 8:30 AM

9:00-10:15 AM: Panels 13, 14, 15

10:15-10:45 AM: Coffee Break (30 min)

10:45 AM-12:00 PM: Panels 16, 17, 18

12:00-1:30 PM: Lunch (90 min)

1:30-2:45 PM: Panels 19, 20, 21

2:45-3:15 PM: Coffee Break (30 min)

3:15-4:30 PM: Panel 22 + closing activities

5:00 Cookout

Reception and Awards 8-10?